ny blogg!

sorry att jag längade till fel blogg men vi har gjort en ny blogg som jag ska börja blogga på istället. så forsätt och läsa och komentera lika mkt puss !



enjoy it, backindays.blogg.se  !

ny blogg.

jag mår bättre nu och tänkte blogga igen. men nu tsm med mina aldra bästa kompisar nadia och anna på annas blogg, kissfrom.blogg.se fortsätt att läs den för det kommer bli mktmkt uppdatering eftersom vi är tre :) pusss!

.

pallar inte mer nu, lägger ner allt !

goood morgon!

sitter här vid datorn och är ssssssssssssssskit tröt ! hahahha, btw igår kväll såg jag en film som spelades in i london, kommer inte ihåg vad den hette menmen, och jag blev så himlahimlahimla sugen på att åka dit!
 

ge mig ! ;oo

ZzZzZzZ.

skiiiit trött ska ta och duscha och sen lägga mig och titta på tv. ha det brabra :) kraam


14 januari 2009

hejhejhej :).
just nu sitter jag här och laddar in lite bilder från idag och har anmällt tråkigt! skolan idag var faktist välltigt rolig för att vara onsdag (hahah alla som läser min blogg tror säkert att jag ääälskar skolan). på onsdagar jag har sämsta schemat, franska två timmar svenska klasstid och två timmar matte -,-.. men idag hade vi matte prov, inte så roligt med det gick ganska bra :). sen hade vi projekt rästen av dan och jag och kezaya hade roligt som vanligt hahah XD.

efterskolan åkte jag tsm med nadia hem till henne och fixade mig lite och sen åt vi på grillen och sen sprang till tuben för att träffa nino och sen åkte vi tillbaka till skarpnäck igen och träffade anna och sen åkte jag hem haha. ointressant, YES. menmen hahahah :).


sötsötsöta kezaya :)<3


 


home.

kom hem nyss. det blev lite shopping och lite mat tsm med pappas fru och syster, myyys ! upptaterar mer i morgon för nu måste jag plugga, har matte prov i morgon, älskar er alla ! <3



dagens inköp.

OBS! JULTOMMTEN, KOLLA EFTER ETT INLÄGG TILL DIG (ER), <3

back..

Hej alla. sorry för igår men jag pallar inte prata om vad som hände, men jag mår bättre nu iaf :). ska börja uppdatera mer  och mer nu så ni får ta och fortsätta läsa och komentera!

idag så var det ganska roligt i skolan faktist haha :). jag och kezaya hade printat ut några frågor och kopierat upp de till typ 200 elerver som vi skulle fråga alla 7or och 6or som handlade om sömn, igentligen så vet vi int vad det har med det vi håller på med i skolan men vi får komma på nåt hur vi ska redovisa det hahah. det gick bra och ge de till alla i 7an men sen gick vi ner till 6orna och alla hade lektion och stängda dörrar. efter typ 5 min med typ bråka om vem som ska kancka så öppnar A sitt klassrum så kommer deras lärare ut (som HATAR mig och kezaya för vi alltid srpinger och stör 6orna hahaha) och så berättade jag hur det låg till och så gav vi de till henne. och så skulle vi gå in i B's klassrum och så öppnar ingen när vi knackar, så kom det ut nån urklassrummet och då går jag och kezaya in och det är ingen som ser oss typ hahhaha så jag och kee får gå ut igen och vänta på att alla slutar ahahahh, alla måste tro att vi var värsta idoterna som satt och kollade när klasserna slutade o.s.v. men vi hade iaf rolig för alla är så himla "anorulnda" där hahahha, t.ex. lägger alla skor i ett skåp och lägger en pil av skor till skåpet hahahhahaha XD. aja nu blev det ganska tråkigt för alla som inte går i min skola menmen haha. efter skolan åkte jag till nadia som fick lite problem på vägen hem hahaha, inget jag tar här menmen, och åt spagetti och pratade lite. mysigtmysigt haha.
snart ska jag gå ut tsm med min syster och min låssas mamma, vetefan vad vi ska göra men de ville att jag skulle med haha.

en engång förlåt för mitt lilla paus i går!. pusspuss


kezaya i 6ornas korridor.

till kezaya! jag är verkligen inte sur på dig!.. men jag trodde du var sur på mig så därför gick jag. förlåt!..


sorry.

dålig upptadering, men just nu mår jag inte så bra ..

god morgon :)

sitter nu här vid datorn och sminkar mig, har egentligen inte tid med det men jag behövde kolla om jag hade fått ett mail från min mamma angående min frisörtid, ska antingen slinga håret ljusblont eller färga allt, vet inte riktigt, får se vad jag ska göra haha :) men nu måste jag fixa mig till skolan så jag inte kommer försent (som jag gör varje dag :() pusss !


en bild på mig och emelie dahlgren på höstlovet, saknar dig !


svar till komentar



svar: tacktack, det är min kompis annas tröja men om jag inte har helt fel så är den köpt på carlings, fast innan sommaren så jag är osäker om den finns kvar.



hoppas det var den här du menade :)


20:41

tänkte att jag skulle stänga av datorn lite i tid nu så jag inte sitter uppe hela natten idag hah :). tänkte titta lite på tv och fixa lite saker tills i morgon. hoppas alla får en underbar söndag (SÖNDAGAR KAN INTE VARA UNDERBARA!) ahahahah ! . juste slutar 11:40 imorgon, jippie :D.
btw kan som sagt inte mobil blogga för har inga pengar på mobilen, bloggar kansek i morgon bitti eller efterskolan ::) puss !


.


älskar er!


en bild från idag, ja jag vet jag ser ut som ett emo ! 

 chao :).
åhh vad jag är sur på min syster som tar med dator stol så jag får stå upp :@ åååååååh ! aja hahah :)
idag var jag hemma hos nadia tsm med anna och haft det skit mysigt. vi har tagit lite kort och flummat sönder haha :). är sååååå jävla avundsjuk på nadia som har en perfekt väg att ta kort emot, jag vill också ha det ! ;o jag har gått runt i min lägen het och letat efter en HEL vit väg, har int hittat nån haha :/.


byebye.

ska strax gå, bloggar så fort jag får tag i en dator.. ha en bra dag :) <3

11 december

tudelu :). jag skrev ett inlägg på min mobil i går kväll och skulle precis skicka iväg det och då märkte jag att jag inte hade några pengar på min mobil kvar, konstigtkonstigtkonstigt. måste vara allt internetuppkopling som har dragit iväg, menmen. det tråkiga är att det inte blir några mobilinlägg på ett tag tills jag får nyapengar, men jag går ta och blogga mer från datorn och så :). men hoppas att jag ska lyckas med lika mkt upptatering.
aja, btw vaknade i tid idag :). känns skit skönt, om en stund (3timmar) ska jag och min pappas fru gå ut på stan och shoppa lite, och sen ska vi ta tuben och åka till skarpnäck hem till nadia och äta lite tsm med anna och allas föräldrar, mysigtmysigtmysigt :). kanske upptaterar därifrån, vi får se! 


ville bara säga att jag saknar tim nåt sjukt mkt just nu...


god natt

tänkte försöka att lägga mig i tid idag hahah :) ska iaf stänga av datorn. kommer säkert att skriva ett inlägg från mobilen men vi får se. god natt alla och hare bra pussssss !

 
en gammal header från min förra blogg, enjoy :)

:p

Ta fram mobilen, gå in i kontaktlistan,
släpp efter ca. 10 sekunder


1. Din största idol: eddie
2. Den du älskar mest: julia lindh <3
3. Någon du tycker är äcklig: matte / emil silver
4. Kommer du ha sex med näst: philipe 
5. Den du tycker är snyggast: tobias
6. Fulaste personen du vet: bästis
7. Ditt hemliga ragg: hittad
8. Vill du bli tillsammans med: lucas
9. Tycker du luktar äckligt: noah
10. Den du är kär i: snubb3n
11. Vill du gifta dig med: alexandra ekehammar
12. Någon du blir upphetsad av: emelie dahlgren XD
13. Den du drömmer om: katta !
14. Tog din oskuld: robskan @
15. Den du gjort absolut allt med: vevve
16, Vill göra allt tillsammans med: catti
17. Tycker du luktar gott: ishhlack
18. Tycker du är sexigast: lisa c
19. Den bästa du vet: natty
20. Tycker du smakar gott: sofia
21. Är du tillsammans med: alice iseryd
22. Finaste människan: erik b 


......

varför ska du var så jävla dryg hela tiden ? :/


tråååååk.

har så jävla tråkig, hahah. sitter och lyssnar på eurocop radio på youtube som jag verkligen inte kan klara mig utan ahahah :) så jäääääävla roligt ! helt underbart :)

dagens inköp


bamboo örhängen ( jag vet de är gamla, men jag älskar de.

(ingen rubrik) ;)

är hemma nu, eller jag har varit hemma i en timmme eller nåt menmen haha :). såg nu att det här inlägget blir mitt 30de inlägget på 5 dagar, ganska bra tycker jag haha :).
ikväll händer det inte särskilt mkt, ska vell vara hemma eftersom jag är hemma hos min pappa, tråkigt, men jag överlever haha :). bilder på det jag har köpt kommer upp snart. <3
vad ska alla andra göra en lördag som denna ? :)
kramkram <3


hejhej, sitter på mörby tåget på v

MMS

hejhej, sitter på mörby tåget på väg hem. Nadia och anna och jag åkte till skanstull för att äta på donken och kolla lite på ringen. Jag köpte ett par örhängen, blodie shampoo ( stavning? ) och ett läppglans. Sen gick vi till donken och åt och satt och prata ganska länge och sen så åkte vi hem :) inte mer har vi gjort haha ;). Ganska mysigt faktist haha :). Skriver nåt när jag kommer hem :-). Puss! <3


Hejhej bloggen :) just nu sitter j

 

Hejhej bloggen :) just nu sitter jag på tuben på väg till skarpnäck där jag ska träffa nadia och anna. Jag vet faktist inte vad vi ska göra men nåt hittar vi säkert på haha. Kanske bloggar från mobilen lite senare annars så skriver jag när jag kommer hem. Hoppas alla har en jättebra dag! Puss <3


tjaa :)

asso gud vad det är svåt och komma på rubriker hahaha ! aja, sorry för jag inte har upptaderat så mkt i dag menmen. nu siter jag hemma hos pappa och har skti tråkigt. funderar på att göra en hel ny design men jag har inga idèer ! som vanligt haha. dåligaste fantasin evver ! kanske skriver lite senare för nu ska jag ta och fixa lite grejor :) puss



my elfstrand älskling, läs hennes söta blogg rdme.blogg.se !

Hi everybody :). Har inte blivit s

MMS

Hi everybody :). Har inte blivit så mkt blogg idag men jag har inte haft så mkt att skriva om haha, just nu har jag engelska och har skit tråkigt, efter skolan ska jag antingen vara med nadia om jag hinder för jag ska till min pappa i dag och jag måste packa och så :/. Bloggar kanske lite senare, annars när jag kommer hem. Haha Kezaya ville inte vara med på bild menmen :) puss!


juste :)

Glömde vissa michelle's jättejättefina tröja :) älskar den !


DEN SÖTASTE !

life of Ryan <3


vad ska man säga ? ;oo

Shululu, ligger hemma hos anna som

MMS

Shululu, ligger hemma hos anna som är sjuk :/. Nadia är galen som vanlig HAHAHAHA! Tjatar om sin jävla mango som smakar apa x) haha! Vi kollar iaf på one tree hill som jag tycker suger haha XD. Aja, vad har alla gjort idag? :) kram !


DSC00241

MMS

bombar med inlägg idag men jag har så jävla tråkigt! Just nu har jag musik och lyssnar på klassisk musik :o skit tråkigt haha! Innan lunch så gick brand alarmet och jag och Kezaya idiote som vi är, tar inga jackor på oss och jag sprang ut i t-shirt och leggings till en början gick det bra men efter typ 5 min håller jag på att dööö. Det var så jävla kallt! Haha sen när vi kom in så började det klia på min rygg för den blev varm för fort och då kliade jag upp min rygg så den blev helt jävla röd :/. Asso den som smällde smällare i korridoren, ONÖDIGT! Måste bara säga, en i min klass, michelle, har köpt en skitskit fin tröja med ur gulligt mönster, helt kär i den! Bilder kommer sen :-). Haha aja nu ska jag lyssna lite mer på vår musik lärare innan han dampar sönder haha kramkram :)<3


hejsan bloggen :). Jag kom upp i m

MMS

hejsan bloggen :). Jag kom upp i morse, ett under, somnade runt halv 4 och gick upp 6 :/. Är skit trött. Min mobil gick sönder just, fick panik men jag lagade som tur var haha :) just nu sitter jag i syslöjdssalen och har SKIT tråkigt :/. Har precis sytt klart mina rosa shorts som förövrigt blev skit fula haha x). Nu har jag ingen aning om vad jag ska göra nu haha :). Bloggar kanske lite senare annars skriver jag när jag kommer hem. Puss <3


har fortfarande inte somnat :/ kol

MMS

har fortfarande inte somnat :/ kollade just på ett sjukt program på mtv, det tar typ som jack ass, 4 killar som utmanar varandra att göra olika saker typ. En kille fick göra fett sugning. En av de andra killarna sa till läkarna att de skulle lägga lite mindre bedövning en vad nån brukar. Asso omg vad han som blev fett sugen skrek :o hans kompisar stod runt om och asgarvade, det var roligt i början när man bara fick se han som skreks ansikte men sen filmade de hans magen.. Asso omg har ALDRIG sätt någont äckligare! Jag höll på att spy kan jag säga! Läkarna tryckte in en jävla smal stång in i magen och tryckte in och ut den. USCH! Efter oprationen så hällde läkarna allt fett som de hade sugit ut i en flaska som killarna fick ta med sig hem :o Men inte någ med det.. Sen körde de en tävling, de stod alla vid ett bord som var upp till deras höft, lätt en tjej krypa in under bordet. En kille skulle bli av runkad och ha ett bra poker face och inte göra en min. Efter typ nån minut så skulle alla gissa och ifall inte den som blev avrunkad fick mest röster så fick de andra ett straff annars om den som blev av runkad avslöjade sig själv så fick den själv ett straff. De körde tävlingen och en av killarna blev avrunkad och avslöjade sig själv och då fick han ett straff, gissa vad han fick göra! DRICKA FETTET :O:O:O då klarade jag inte se längre, asso omg! Aja, ganska ointressant men jag behövde skriva det haha. Ska försöka att sova nu iaf. Godnatt igen! Bilen: utsikten från hammarbybacken! Tagen av: mig <3


sovasovasova!

måste verkligen gå och lägga min nu vetefan om jag kommer kunna sova men måste försöka iaf för annars kommer jag inte upp i morgon .. :/ måste vara pigg och glad första dan i skolan. kanske bloggar lite från mobilen sen i kväll vi får se :) hoppas alla har haft en brabra dag :). pussssssssssssssss ! <3


har bytt header,


vilken tycker ni att jag ska ha ? <3

nytt !

bloggen ser ganska tråkig ut, men jag har inga bilder, ska ta lite bilder i morgon som jag kan fixa till en header så länge så bloggen får lite mer färg :) någon som har några ideer ? <3

TEST

webbcam?

funderar på att köpe en webbkamera, nån som har ett tips på märke modell eller nåt ? :) <3


förra nyår !


KOLLO KATALOGEN !



JIPPIE ! den har kommit, har typ varit på kollo ala sommrar sen jag var 10 eller nåt. hur kul som hellst ! förra året var jag nadia och anna på Torsgårds ungdomskollo som ligger på gotland c 7 km från visby :) vi hade hur mysigt som hellst fast vi blev lite besvikna när det bara var 4 killar av 45 barn typ men vi överlevde haha :). själcklart vi ska åka på torsgår i år :).  läntgtar som FAN ! någon mer som ska åka på kollo i år ?

Lite bilder från torsgård08;





läsläsläs

läs hennes blogg, rekomenderas. Jennifer :) <3

god morgon.

är verkligen sämst på att mobilblogga för jag glömmer alltid att skriva BLOGG innan texten och då kommre inte inlägget in och sen blir det knas. aja ska bättra mig! som sagt så fungerade inte min plan idag att gå och lägga sig sent igår och gå upp tidigt idag så jag skulle vara skit trött och behöva gå och lägga mig tidigt i kväll för att komma upp i tid till skolan, men hela planen blev helt förstörd pågrund av att jag gick upp för en timme sen asso kl 13 ... :( nu kommer jag vara uppe hela natten och vara skit trött när jag ska upp till skolan :'/. börjar kl 8 desutom så jag vetefan hur jag ska palla mig upp ur sängen :( men lite längtar jag till skolan för då kommer jag kunna träffa tim (min kille) lite oftare eftersom vi inte har träffas på hela lovet :'( saknar dig ! och sen kommer det bli kul med flummiga kezaya som jag bara har sagt hej till en gång på hela lovet som förövrigt är SKIT brun för hon har varit i thailand i 3 veckor (avundsjuk, vill också vara brownie!) aja hoppas att VT går snabbt så vi kan få sommarlov så snart som möjligt, lääängtar verkligen ! hoppas alla har en bra sista dag på lovet (sista för mig iaf) ! kramkram !


bild från sommarlovet 08

Asso skit! vaknade nu och då är hela


Asso skit! vaknade nu och då är hela min plan förstörd.. Nu kommer jag att vara uppe hela natten i kväll och aldrig komma upp till skolan :'( skit! Menmen vad kan jag göra nu haha! Tack för alla söta komentarer! Fortsatt att läsa och komentera min blogg :) kram!


Fuckface! Varför blir jag

MMS

Fuckface! Varför blir jag så jävla dålig på bild :o. Försökte ta en bild till det här inlägget men inte en enda blev bra :/. Aja, glömde säga godnatt innan jag stängde av datorn så jag gör det nu, godnatt alla! <3 Juste glömde berätta, 50 unika besökare första dan, bloggen går men framsteg :). Pusss !


.

Följ min blogg med bloglovin

00:16

jag har en smart plan *glödlampa över huvudet* (a) haha, skolan börjar ju på torsdag ( :'( ) och jag kommer aldrig att palla gå upp till skolan då för jag har vänt upp och ner på dygnet så jag tänkte att jag skulle vara uppe hela natten idag och sen sova typ en timme och sen gå upp och då kommer jag kunna somna skit tidigt i morgon och vakna tidigt, smart va (aa) :D men det börjar bli tråkigt nu .. :/ har inget  och göra, ideer ? :) <3

i love eurocop radio !

något av det roligaste i världen är eurocop radio, busringingar :D så jäääääfla roligt kan jag säga !


del två är mkt roligre menmen.

ge mig lite värme !

hejhej bloggen, som för övrigt ser förjävlig ut men nu har jag tid och fixa den. testade att blogg från mobilen idag (såg nu att de hade kommit fram nu -,-) aja de kom fram iaf. idag var jag ju i kista tsm med liv och skulle träffa en gammalbarndoms vän som gick på mitt och livs dagis, det gick lite sisådär, ingen var social och jag och liv dissade de och gick till hm och jag var bara tvungen och köpa nåt, hade inte rikigt bestämmt mig vad jag skulle köpa men det blev två trosor hahah, sen fick jag och liv bråtom för marcus (ninooo) hade åkte till tc för att möta och han var redan framme haha ! såg jag och liv gick till tuben och den missade vi precis, till slut var vi i tc och där stod marcus och nadia var också där så då åkte vi mot skarpnäck. när vi kom till skarpnäck så behövde nino gå hem för han skulle på cirkus (XD) så då smsade jag och nadia billy som vi tog med till donken i skanstull för jag och nadia var skiiiit hungriga. sen åkte jag hem och åt middag ( igen ) hahah ! vet inte rikigt vad som händer i morgon (sista dan på lovet SNYFT!) men det måste vara nåt roligt annars blir jag ledsen ! :'( måste iaf åkta till stan och köpa en present till alexandra som jag inte har gjort en .. :/.


saknar sommar 08

Vi väntar på tuben i snön :)<3

MMS

Vi väntar på tuben i snön :). Titta vad hjärta liv gjorde <3


Nu sitter jag och liven på tuben på

MMS

Nu sitter jag och liven på tuben på väg till kista för att träffa en gamal barndomsvän som vi inte har träffat på typ 6 år eller nåt. Roligt! Bloggar kanske lite senare. Pussss! <3


ny blogg.

yes, jag hade en blogg förut mbh.blogg.se som jag tröttnade på så ett nytt år och en ny blogg passade perfekt, blgogen ser inte så himla fin ny men jag hinner inte fixa så mkt just nu men ni får ha de så bra alla. bloggar från mobilen lite senare kansek. pusss !

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0